dimecres, de març 26, 2014

LLIBRE DE CASAMENT

El que us vull presentar avui són els diaris o llibretes de casament, dolços i tendres per recordar el gran dia.

Havia fet diaris de viatge per a diferents llocs del món, un dia us en faré un recordatori, aquest diaris la majoria de cops han estat per regalar a nuvis, perquè el puguin omplir durant el seu viatge. Són bonics de fer, amb molt de detallets i cucades, d’aquelles que em fan perdre el cap.

Però un bon dia em van encarregar un diari per el dia del casament, on els convidats puguin deixar-hi apuntat aquella anècdota, aquell poema, aquell consell ... i que els nuvis hi puguin posar alguna foto, enganxar la invitació ... tenir un recull tendre i emotiu del dia.

Per poder-ho fer bé i que tingui aquell toc especial, cada cop he demanat allò que fem sempre, les tonalitats que l’hem de fer, estil i preferències dels nuvis

Un dels encàrrecs va ser tons vermells i grisos, simple i discret, amb fotografies difuminades i per 150 persones.
Un altre encàrrec els tons eren ocres, palla, naturals, amb un toc “vintage” però poc carregat i que expresses tendresa.

La torna, que hem tingut nosaltres un cop fet i passat el dia, per part dels nuvis, ha estat positiva, emotiva ... els hi ha agradat molt, la frase és: “ és un recull molt especial del dia. I ens queda un gran record”.  

Gràcies  a vosaltres, perquè el que volem és fer coses boniques, especials i útils. 

Aquí us mostro un petit reportatge.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada