DETALLETS DE FESTADetallets de casament, bateig, comunió, aniversari ... Nadal .

Quan tenim una festa i volem fer un detallet, moltes vegades ens costa pensar què regalem, afegint-hi també que la majoria de vegades volem sortir del més comú i ser originals.

Amb la tècnica de l’scrapbooking es pot arribar a aquesta originalitat, perquè un mateix s’ho pot dissenyar, posant-hi una fotografia, triant els colors més apropiats, l’estampat, el tampó més escaient ... i sobretot perquè ho fem a mà, un a un.

Un altre element a destacar, és que desprès del dia assenyalat, d’haver-ne guardat la fotografia o haver menjat els anissos continuï essent  una cosa útil.

En el meu cas quan jo m’he plantejat fer un detall, o bé perquè són els meus fills, o perquè és algú molt i molt proper qui m’ho ha encarregat, el primer que he intentat és fer allò que interessa, que agrada, que li fa il·lusió a la família, pares, avis, tiets ... A partir de l’explicació del que a uns els interessa, els ve de gust regalar, faig les propostes.

Hi ha un altre factor que també hi juga un paper molt important: per quin preu vols fer aquest detallet?  En aquest cas hi ha un ventall t’han ampli de preus que està bé pensar-hi i desprès triar.

Però el més important de tot i on crec que hi hem de posar més èmfasi és en pensar què et ve de gust fer i com vols que sigui, perquè ens hi podrem acostar molt, i tindràs la recompensa d’haver-lo creat tu.

Aquí hi ha uns exemples del que he fet, amb tècniques diferents, propostes diferents, amb fotografies o sense ...


Pins de nevera amb post-it inclòs.  (amb fotografia o sense). 
Mini llibreta – quadern amb o sense fotografia.Postaleta amb butxaca per posar-hi caramels. Interior amb fotografia o sense.  


Clauers personalitzats amb el nom, data ...  En lloc de clauer també pot ser mosquetó.  
Clauer amb fotografies.     

Pots de vidre ple de caramels, “Lacasitos”, xiclets, anissos.  Personalitzats al màxim (poden anar amb fotografia ...)


  

  • Ampolles decorades de cervesa, vi, cava ... L’etiqueta pot ser personalitzada amb logo, tampó, fotografia ...
  • Un petit detallet amb molta personalitat


 

 
  • El dia de l'aniversari vam donar això als amics i vam poder fer un taller molt creatiu.
El teu detallet, el més personal que vulguis.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada