dissabte, d’abril 05, 2014

CORONES D'ANIVERSARI DE FELTREQuan tens bebès que corren per casa i es van fent grans, el dia  que fan 1 any, et fa una il·lusió tremenda fer la foto amb la corona.

Quan la Jana va fer 1 any i vaig anar a buscar la cartolina per fer la corona, vaig ensopegar primer amb el feltre, feltre quina bona idea vaig pensar, i així vaig pensar, fer i cosir la primera corona per la Jana de feltre amb un 1 gegant, d’això ja en fa 3 anys i n’hem anat venent
Avui us ho expliquem perquè aquesta setmana n’he cosit una de nova, la de la Nora, que per segon any consecutiu n’hi fem una.

N’hem fet una altra perquè ella vol la nova la de 5 anys i no pas la de quan era petita, la d’aquest any és de color rosa i blau, els seus colors preferits i sobretot amb una papallona. ( fer-la a mida té aquestes avantatges pots triar els colors, els complements ... i intentem fer-ho tan semblant com ens ho proposeu).

Les corones de feltre són especialment agraïdes i divertides per diferents coses, primer perquè la poden portar i fer servir molta estona i no es trenca, quan es disfressen sempre troben el complement del príncep o la princesa i en tercer lloc, perquè el número el podem anar canviat i no cal tornar-la ha fer o comprar,només hem de canviar el número.

Aquí unes fotos d'algunes de les corones que hem fet.Aquesta corona anava acompanyada de les ditades divertides per regalar als convidats de la festa 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada