PER NADONSUn dels encàrrecs que hem anat fent sense parar i que han anat variant una mica són els regals per a nadons.
Tots hem tingut un nadó proper i li hem volgut fer un detallet ben especial. Retall d’scrap, ha intenta captar l’essència del regal i el gust del qui li vol fer i crear el detallet especial i únic.

Et presentem una petita mostra de regals que hem fet des d’una postal amb butxaqueta per posar-hi tot el que vulguis, un àlbum de fotografies que els pares el poden emplenar des del primer dia, un marc de fotos amb el nom del nadó, la llibreta d’un any on mes a mes els pares poden apuntar totes aquelles anècdotes que volen recordar,  ... o un pastís de bolquers.

Els marcs de fotos amb el nom, poden dur butxaca o no al darrera. 

 La llibreta d'un any, una llibreta amb 14 pàgines, una per a cada més i dues més una de detallets i recordatoris. L'estampat és pot triar, depenent del gust de cada un, més finetes, més divertides ...


 

 Àlbums de fotografies especial per nadons, fets i pensats per nens, nenes, germans ... plens de detalls per recordar aquells moments més rellevants del naixement, el primer dia, la família ... i en cas que vulguis que hi hagi alguna cosa rellevant per tu, quan ho encarregues ens ho pots dir, ens adaptem al que t'agradi.


Postal per grups, un grup d'amics volien fer un regal de benvinguda a la petita Bruna,la idea va ser aquesta, una postal amb butxaques, on cada un hi posava una foto, una dedicatoria i un €, una cosa pràctica i tendre alhora.Pastissos de Bolquers, tothom sap que els bolquers és un regal pràctic i útil, però presentat en forma de pastís canvia el format i pren un nou concepte. n'hem fet molts per a nens, per a nenes ... decorats amb una cosa o altre i permet posar-hi el que un vulgui des d'uns nuvis, una cigonya, una llibreta de naixement ... al teu gust tu tries, pressupost, colors i decoració.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada